Massage

 

Ik geef nek- & schoudermassages aan huis, zodat je er geen oppas of vervoer voor hoeft te regelen en het ook geen grote tijdsinvestering is. Ik kom je 30 minuten masseren, gewoon aan de keukentafel. Ik haal letterlijk de druk van je schouders en daarna kun je ontspannen verder met je dagelijkse bezigheden.

Als je het fijn vindt masseer ik je in combinatie met een gesprek, om even je hart te luchten of eens een andere kijk op een uitdaging te horen. Als je je massage in stilte door wilt brengen is dat natuurlijk ook prima. Jouw ontspanning staat voorop!

 

Belangrijk om te weten

§  * Hygiëne vind ik erg belangrijk

§  * Een massage onderga je op eigen risico, ik ben niet aansprakelijk voor enige gevolgen, bijwerkingen of nawerkingen van de massage

§  * Ben je onder behandeling van een arts, specialist of therapeut, en/of gebruik je medicijnen, dan is het raadzaam om met hen te overleggen of massage voor jou geschikt is.

§  * Behandelingen vinden alleen op afspraak plaats.

§  * Ik ben niet altijd in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden. Stuur mij een berichtje via WhatsApp of spreek mijn voicemail in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

§  * Indien je verhinderd bent, verzoek ik je om 24 uur van tevoren je afspraak af te zeggen, anders worden de kosten van de behandeling in rekening gebracht.

§  * Je kunt de massage niet declareren bij je zorgverzekering.

.

Odoo tekst en afbeelding blok