Wie ben ik?

 

Odoo afbeelding en tekstblok

Ik ben Ida Furer, moeder, vrouw, vriendin en ondernemer. 

Ik ben getrouwd met Frank en samen met onze drie kinderen, Fenne, Rik en Tom wonen we in Groesbeek. Al van jongs af aan wist ik dat ik graag met mensen wilde werken en hen wilde helpen, maar hoe precies kon ik nog niet vertellen. Ik ben fysiotherapie gaan studeren en heb meerdere jaren als fysiotherapeut gewerkt in verschillende settingen.

Na een burn-out en bekkenklachten ben ik op zoek gegaan naar wat ik echt wil. En de droom van het kleine meisje om mensen te helpen heb ik nog steeds! Ik heb de afgelopen jaren veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en met mijn rugzak vol kennis en kunde ben ik mijn eigen bedrijf in 2017 gestart. Mijn missie is om mensen weer vanuit hun hart te laten leven, zodat we meer in balans zijn.

Ik coach, in combinatie met massage, vrouwen die dichterbij zichzelf willen komen en geef ik nek- & schoudermassages aan huis. Daarnaast heb ik de opleiding tot NEI-coach gevolgd. Hierin komen voor mij heel veel dingen samen, waardoor ik jou nog beter in je kracht kan zetten.