Access Bars®

Access Bars®

Access Consciousness™ heeft een uniek energetisch lichaamsproces genaamd ACCESS BARS®.

Voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust, ruimte, bewustwording en ontspanning. Naast de diepe ontspanning, die dit proces met zich meebrengt, kan een Bars® sessie voor verandering op alle vlakken van je leven zorgen.

Access Bars is een manier om je energiehuishouding door te spoelen zodat energie weer vrij kan stromen. Zonder te praten kunnen gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens veranderen, doordat je op een dieper, onbewust niveau gaat loslaten.

Wat zijn de BARS?

De naam ‘Bars’ is te vertalen als ‘banen’ en is een verzamelnaam voor 32 punten die de energiebanen, door en om het hoofd met elkaar verbinden. Hier ligt de elektrische lading van alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit hebt gehad als patroon opgeslagen.

Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, kan spanning in die banen ontladen. Van hieruit kan je oude patronen loslaten en weer opnieuw bewuste keuzes gaan maken. Het doen van de Bars, verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen. Er zijn Bars voor: het lichaam, genezing, controle, bewustzijn, creativiteit, kracht, veroudering, seksualiteit, plezier, verdriet, tijd en ruimte, communicatie etc.

Deze zullen in verschillende samengestelde combinaties aangeraakt worden.

Je houdt gewoon je kleding aan, schoenen uit en je komt te liggen op een heerlijke stoel. Het is aan jou om jezelf in staat van ontvangen over te geven aan wat er voor je is. Verder hoef je niks te doen.