Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Ida Furer; moeder, vrouw, vriendin, dochter, zus, coach, ondernemer en nog zoveel meer.

Ik ben getrouwd met Frank en samen met onze drie kinderen, Fenne, Rik en Tom wonen we in Groesbeek. Al van jongs af aan wist ik dat ik graag met mensen wilde werken en hen wilde helpen, maar hoe precies kon ik nog niet vertellen. Ik ben fysiotherapie gaan studeren en heb meerdere jaren als fysiotherapeut gewerkt in verschillende settingen.

Na een burn-out en langdurige bekkenklachten ben ik op zoek gegaan naar wat ik echt wil. Met een goed gevulde rugzak als fysiotherapeut en de droom van het kleine meisje om mensen te helpen ben ik een ander pad in geslagen.

De afgelopen jaren hebben voor mij in het teken gestaan van mezelf ontdekken, blokkades helen, kennis opdoen en genieten! Ik heb veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en heb verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Ik vind het belangrijk en heel erg leuk om nieuwe dingen te leren en hiermee aan de slag te mogen gaan. Zo kun je met veel klachten bij mij terecht.

Mijn missie is om vrouwen weer vanuit hun hart te laten leven, zodat we meer in balans zijn. Ik wil je laten ervaren dat het niet zo heftig en zwaar hoeft te zijn om met jezelf aan de slag te gaan. Met plezier en humor, met licht en heel veel liefde ondersteun ik je graag in jouw uitdagingen.

Ik werk voornamelijk met vrouwen tussen de 25 en 65 jaar, maar ook kinderen, mannen en jongvolwassenen zijn welkom. Ik kom bij je thuis, maar woon je niet in de omgeving van Groesbeek, dan zoeken we samen een mogelijkheid zodat je toch bij mij terecht kan.

Weetjes over mij

  • Ik houd van de kleur rood, dit staat voor mij voor passie, kracht en warmte
  • Mijn gezin is mijn drijfveer, zij staan met stip op 1!
  • Ik geniet van leuk gezelschap
  • Daarnaast geniet ik ook van stilte, ik vind het heerlijk om alleen te zijn
  • Kletsen is een van mijn favoriete hobby's
  • Ik lees graag inspirerende boeken over allerlei onderwerpen
  • Mijn kernwaarden zijn liefde, persoonlijke ontwikkeling, plezier en vertrouwen